jag & tindra

http://www.youtube.com/watch?v=mBsClka8KZU



/martina

stråtjära med disa

jag var i stråtjära med disa igår, efter att jag hade varit i valbo.
vi gick ponnyridning, sen red vi oden & litur, disa gjort fulaste avramlingarna, HAHAHAH. sen svampade vi av båda två, satan vilka svettiga hästar! haha! sen gick vi ut och gick lite med dom :)
sen red vi ut barbacka en sväng med tindra och elsa, och hoppade när vi kom tillbaka till stallet, så har skaplig träningsvärk nu!
sen så släppte vi ut punsch & dessy lösa i paddocken, crazy ponies! tokisar! sen tog vi ut sabin & sabine så dom fick springa lite lös också, och hoppa! (till och med sabine hoppade, UTAN att riva!!!!) sen tog vi chocken, galeeeeeeeeen häst! om vi har tur kankse disa slänger upp lite bilder på hennes och annas blogg, ( http://www.lojstasrussen.blogg.se ) :)



GAMMAL BILD PÅ MIG OCH CHOCKEN.

/martina


sexy and he know it


dålig uppdatering.

har uppdaterat helt kasst här. har bara lagt upp bilder och filmer. men det är ju något iaf.
i onsdags var jag i stallet en snabbis med alma. vi hann bara mocka släppa in och borsta hästarna. hade tänkt att gå ut med rosette då men det blev för sent.
och i torsdags var vi dit igen. gick ut med rosette då iaf. hon var i början rätt pigg. men jobbig, hon skulle äta hela tiden så jag fick säga till henne mycket!
hon blev rätt seg efter ett tag, men sen gick hon igång igen. och sen gick det bra hem.
igår var jag och alma bara dit och matade torleif, sen så gick vi hem igen.
åt ben & jerry glass på kvällen också med alma, muuums♥
men idag så ska jag vara med martina. för nu är hon äntligen frisk!
vi får se vad vi hittar på då. hehe!
a m a z i n g, that's what you are

/ jenny

you're better than the best

film från i torsdags!

/ jenny

att vara utan er 3 i 4 dagar, är ingen bra ide! saknar så jag håller på och bli tokig!




sjuuk

igår när jag vaknade hade jag ont i halsen så jag åkte till skolan iaf, orkade inte vara hemma för det, men sen kändes de som ja hade feber i skolan, så jag tog tåget hem. och självklart hade jag feber! så var hemma från skolan idag och blir det imorgon också tror jag. orkar inte för nu saknar jag rosette & mille & citrin & jenny!

har inte så mycket ork just  nu, men jag skaa försöka nu verkligen, när jag blir frisk ska jag ta tag i mitt bloggande ! :)


/martina

wild one


måste till stallet !!!

ska försöka tvinga med mig alma till stallet idag. har inte vart där sen i lördags (?)
så måste dit idag känner jag, martina är ju sjuk och jag vill inte gå dit själv, så jaa.
hade tänkt isåfall att ta ut rosette på en promenad, vet inte riktigt vad vi ska gå och vad vi ska göra. men det får vi väll se. om jag ens kommer dit då..
btw! vi blev länkade idag på ponnysanning för jag skickat in ett tips, hihi :d
/ jenny

and i will try to fix you

- gamla bilder
/ jenny

bilder från stugan












hade en galet härlig kväll med tjejerna i stugan! underbart!

/martina

bilder från igår

fint
/ jenny

filmer från igår

/ jenny

NEJ JAG HAR INTE GLÖMT BLOGGEN

bara haft 0 ork till att ens sitta vid datan, hehe, ska ändras, promise. men i helgen blir det nog dåligt med uppdatering, kör massa i veckan ist! :D

/martina


svar på kommentar :)

Anonym om stallet igår:
hur har ni lärt rosette ligg? :)
svara gärna i ett inlägg, eller videoblogg!

svar: vi har inte lärt henne det, utan på bilden när hon ligger så hade hon lagt sig av sig själv, hon hade rullat säg flera gånger innan och tillslut la hon sig så som på bilden för att hon ville äta och sä är hon ju vääääldigt lat vissa stunder också, haha ;)
så det är alltså inte kommando, bara lathet!


/ jenny


stallet igår

var i stallet igår kväll med martina. vi släppte in dom. och sen så gick vi ut med rosette. hon var super pigg så hon travade hela tiden när vi skulle gå, haha. och så gick vi till en åker. och då la hon dig och rulla 4343 gånger och sen lite random la hon sig och bara och åt mat ett tag. sen när hon var klar ställde hon sig och såg skit nöjd ut.
gick hem till mig sen så hon fick hoppa några småskutt. hon var ganska trött då så det gick inte så bra. men hon hoppade iaf! :) påväg hem sen var hon lugn och gick.
när vi kom tillbaka så borstade vi av henne och dom andra storhästarna, som var jätte leriga. och så fixade vi mat åt torleif och sen cyklade vi hem.
latponny!
/ jenny

film från idag :D

/ jenny

this is what I'm made of

fett snyggaaaa
dregeeel mille!
finafina citrin!
/ jenny

bilder på hästarna!











/martina

stallet

jag och martina går till stallet efter lunch och tar med rosette ut och fotar. inte så bra väder ute, och det blåser. men shit the same! vi ska ut!

/ jenny

varmt!

var ju som sagt och anglade med pappa idag. härligt var det, och vaaaarmt som tusan!

imorgon ska nog jag och martina fråga stallägaren om vi får gå ut med rosette på dagen. så då kan vi fota och filma massa då! isåfall kommer det både film och bilder lovar jag er
. resten av kvällen vet jag inte vad jag ska göra. kanske vara med martina, eller stallet. vi får se.
/ jenny

stallet igår

när jag kom till stallet igår så var anna ute där och hade mockat, maria var där också. vi tog in dom och sen pussade jag lite på torleif och borstade av Citrin lite på gången. sen fixade jag mille och då stack vi ut på en tur runt byn, balsam för själen ♥ jenny kom ut och pratade lite när vi skulle rida förbi hennes hus, helt ok!
sen kom moa iaf, och då borstade jag av rosette, satan vad hon lossar hår nu! lill plutta :) gav kaninerna mat sen hem och duscha :) umgicks med moa sen iaf.
ska nog göra det idag också, trevligt! 

kommer liiite bilder sen igår typ kanske imorgon? 


GAMMAL BILD.
 


/martina

I'm always dragging that Horse around.

halloj! har inte mycket att skriva. men ändå liksom. har inte gjort något speciellt alls idag eftersom jag var hemma. så har väll suttit här, lagat mat och kollat tv och bakat med mamma. och idag har ju förresten torleif namnsdag♥
imorgon iaf så ska jag upp typ halv sex, [ -.- ] och åka ut och angla med pappa, men det är mitt egna val så jag får skylla mig själv att jag kommer somna 3 i eftermiddag imorgon typ!
torleif♥

mille♥
/ jenny

dagen sög, bara kvällen kvar som förhoppningsvis blir riktigt härlig!

bästa kaninen har namnsdag idag, - grattis pluttas ♥

skolan var värdelös idag :)) fick nå damp på bussen iaf så jag lacka ur. men nu ska jag till stallet, tjocka i kaninen massa morötter och mille ska ridas och tar kankse en promenix med rosa? får se vad som händer! hoppas på ingen kaos nu, hehe!



/martina

me gusta

/ jenny

hemma idag igen.

japp, jag är hemma idag igen. jag sitter här vid datorn och katten ligger mitt på golvet och tvättar sig.
martina var också sjuk igår, men idag är hon i skolan och då får hon väll gå och mata kaninen ikväll :)

har inte mycket mer att skriva.
så vi avslutar häääär.

/ jenny

precis det som redan skrivits

i stallet igår blev det kaos, vilket jenny redan berättat om, hehe. sen gick jag ut på promenad med E igen, vilket var grymt skönt. men sn fick jag ont i huve så stannade hemma idag. blir nog hemma imorgon med. tror jaaa..

nu ska jag fortsätta kolla på film! :) 

btw, så fyller våran mongo kanin 1 år på måndag ♥
bebisar för nääästan 1 år sen, torleif längst mot vänster , liiiiiiiiten♥
 

/martina

sjuk.

stannade hemma från skolan idag för att jag är förskyld och så. så jag har inte gjort så mycket idag. suttit här, kollat tv och myst med katten :]
och så har jag lagat mat med, köttbullar och pasta, och jag gjorde alldeles för mycket pasta så jag fick slänga massa. hehe.....

men hade tänkt att lägga upp lite failbilder på hästarna eller något sen! :)



/ jenny


without saying a word, you can light up the dark♥


stallet 7 mars.

ja, skrev ju i tidigare inlägg att citrin hade sprungit över buren osv. så nu över till det andra vi gjorde i stallet.
vi skulle ju egentligen rida, men vi sket i det för det som hände. så vi satt med smulan i sadelkammaren ett tag. och borstade rosette ute på gången, herregud vad hon lossar hår nu!
hårboll♥

borstade citrin och million sen också, och citrin var på bråkhumör idag verkligen, drygoooo heeesten !!
men hon är bra söt ändå!
och mille var snäll som vanligt och bara stod där och myste :)
har inte mycket mer att skriva, så det bli punkt slut här!.
dålig mobilbild från idag.
/ jenny

k a o s

det som hände idag, var att jag och martina skulle släppa in hästarna, Million och Citrin då. och då gick jag och öppnade hagen ute, och då innan jag öppnar, så är både hästarna galna, dom springer runt där och flamsar osv..
och när jag öppnar så travar dom supersnabbt in i stallet. och i stallet ungefär  i mitten står smulans bur. så både hästarna springer bredvid varandra, och citrin springer förbi sin egna box, och springer rakt över smulans bur, så hela buren går sönder. och smulan springer ut ur den och bakom en annan kaninbur och gömmer sig.
citrin springer då in i millions box med han, och million stressar upp sig och går ut, och citrin står kvar, sen går han tillbaka och martina får tag på citrin som tur var och tar in henne till henne..
smulan hade kunnat vart död nu.. hela botten i buren var förstörd och det var fullt med små bitar, och gallret var böjt..
men nu har hon det bra igen, nu sitter hon under gallret bara bland massa hö, skruttan   ♥



/ jenny

påväg till stallet! :)

mms_img123677816 (MMS)

påväg till stallet! :)


byte hit och dit.

rubriken talar!

nu börjar vi blogga här igen. den andra bloggen var väldigt tråkig.. hade typ inget att skriva där och så. så nu bloggar vi här igen. räkna inte med mycket inlägg ;)

men who knows? vi kanske får nå ryck :)

om en timme kanske så ska jag och martina till stallet. Million skall ridas och rosette och citrin ska skötas om och kaninerna också. får se om jag bloggar mera sen när jag kommer hem!
slänger upp lite bilder nu också medans jag ändå är igång ;)







/ jenny



RSS 2.0